“Патріот України” на захисті чернігівської святині

Єднання православних церков України

Модератор: svjat

“Патріот України” на захисті чернігівської святині

Повідомлення Met » 05 квітня 2010, 17:31

У Великодню ніч з 3 на 4 квітня за запрошенням духовенства Української Православної Церкви Київського Патріархату бійці Чернігівської організації «Патріот України» здійснювали охорону порядку навколо церкви св.Катерини продовж святкової Пасхальної служби.

Біля самого храму знаходиться «палаточна» церква московського патріархату. Саме для того щоб уникнути провокацій з боку українофобських елементів були запрошені бійці Організації.

Нагадаємо що Чернігівський осередок вже приймав участь в захисті Української святині, а саме в ніч на 7 грудня перед приїздом Патріарха УПЦ КП українофоби здійснили певні провокації навколо храму на що чернігівські соціал-націоналісти відповіли швидкою мобілізацією ставши на захисті церкви.

Чернігівська організація «Патріот України» і надалі твердо стоятиме на захисті Українських святинь!

Можуть бути різні погляди на Організацію, але в наш час багато Українських святинь стоять під загрозою захоплення чи знищення. Наша спільна мета - захистити Святині нашої країни, тож у випадку загрози Святиням звертайтеся до місцевих або найближчих осередків Організації "Патріот України". Контакти на сайті sna.in.ua
Met
Зелений паросток

Повідомлення: 2
Ім'я: Іселенов
Прізвище: Віталій
Ім'я по-батькові: Калинович

Re: “Патріот України” на захисті чернігівської святині

Повідомлення Voloshka » 17 травня 2010, 18:41

Молодці! :good: Це дуже хороша справа.
Voloshka
Соковита ягідка

Повідомлення: 457